Prijzen en beschikbaarheid 

CORONAVIRUS: eventuele boekingen/verblijven die geannuleerd moeten worden in verband met reis- en/of vakantiebeperkingen door overheidsmaatregelen kunnen op twee manieren gecompenseerd worden: ofwel u verzet uw boeking naar een andere periode of jaar, of u krijgt uw geld terug en we hopen dat u een andere keer bij ons komt verblijven.

 

Verhuurperiode:

In principe verhuren wij vanaf juni tot eind september. Buiten deze periode alleen op aanvraag.

Prijzen:

Wij kennen twee perioden met verschillende tarieven voor de huur van het 'maison d'amis'. Het minimaal aantal dagen is 7, een week derhalve. De wisseldag is in principe zondag. 

Voor- en naseizoen 2022:
Ons voorseizoen begint op 29 mei 2022 en loopt tot 19 juni 2022. Het naseizoen van 29 augustus 2022 tot 2 oktober 2022. € 1.595,00 per week, extra dagen € 225,00. Voor- en naseizoen: beschikbaarheid op aanvraag.

Hoogseizoen 2022:

Het hoogseizoen loopt van 19 juni 2022 tot 29 augustus 2022. € 1.995,00 per week.

Korting:

Bij een langere verblijfsperiode ontvangt u van ons een aantrekkelijke korting, afhankelijk van de totale verblijfsduur. Neem contact met ons op voor voor een voorstel op maat.

Alles inbegrepen ook de schoonmaak:

Bij de bovenstaande prijzen is alles inbegrepen: beddengoed, linnengoed (handdoeken en droogdoeken), energie en gebruik van alle faciliteiten. Ook de schoonmaak. Het huis dient compleet en veegschoon opgeleverd te worden.

Borg:

De borg bedraagt € 500,--. Deze dient voorafgaand aan de huurperiode in ons bezit te zijn. Eventuele schade, vermissing of grove vervuiling wordt verrekend met de borg.

Annuleren:

Zorg altijd voor een goede annuleringsverzekering! Tot 4 maanden voor de huurperiode zijn de annuleringskosten 10% van de huurprijs. 4 tot 2 maanden voor de huurperiode zijn de annuleringskosten 40% van de huurprijs, daarna zijn de annuleringskosten 100%. Uiteraard krijgt u de eventueel betaalde borg retour.

 

Last minute of andere aanbiedingen:

Neem contact met ons op voor de laatste aanbiedingen of last minute mogelijkheden! 

 

Algemene voorwaarden:

Klik hier voor het aanvragen van een voorbeeld van de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden. 

 

Boeken:

U heeft interesse in een bepaalde periode en u wilt het 'maison d'amis' boeken? Neem dan contact met ons op via domainelabarbe@gmail.com of bel ons op +31 6 51 18 02 52. Een boeking is pas definitief nadat het verschuldigde bedrag volledig in ons bezit is.

 

Beschikbaarheid:

Hieronder ziet u de beschikbaarheid van het 'maison d'amis' (alleen op de browserversie, niet beschikbaar voor gebruikers van de mobiele versie van de site).