top of page

Prijzen en beschikbaarheid 

Verhuurperiode:

In principe verhuren wij in 2023 vanaf eind juni tot november. Buiten deze periode alleen op aanvraag.

Prijzen gite:

Wij kennen twee perioden met verschillende tarieven voor de huur van het 'maison d'amis': laagseizoen en hoogseizoen. Het minimaal aantal dagen is 3 in het laagseizoen en 7 in het hoogseizoen, een week derhalve. De wisseldag is in principe zondag. 

Naseizoen 2023:
in 2023 kennen we alleen een naseizoen. Het naseizoen loopt van 3 september 2023 tot 5 november 2023. Per dag voor de gite € 225,00 (minimaal 3 dagen) en € 1.595,00 per week.

Hoogseizoen 2023:

Ons hoogseizoen loopt van 25 juni 2023 tot 3 september 2023, € 1.995,00 per week.

Korting:

Bij een langere verblijfsperiode ontvangt u van ons een aantrekkelijke korting, afhankelijk van de totale verblijfsduur. Neem contact met ons op voor voor een voorstel op maat.

Alles inbegrepen ook de schoonmaak:

Bij de bovenstaande weekprijzen is alles inbegrepen: beddengoed, linnengoed (handdoeken en droogdoeken), energie en gebruik van alle faciliteiten. Ook de schoonmaak. Het huis dient compleet en veegschoon opgeleverd te worden.

Borg:

De borg bedraagt € 500,--. Deze dient voorafgaand aan de huurperiode in ons bezit te zijn. Eventuele schade, vermissing of grove vervuiling wordt verrekend met de borg.

Safaritenten hoogseizoen 2023:

Vanaf het hoogseizoen dat loopt van 25 juni 2023 tot 3 september 2023 zijn een viertal ruim opgestelde safaritenten te huur op ons domaine. Deze grote tenten beschikken over 3 slaapkamers, woonkamer/keuken, terras en een privé badkamer in een centraal gelegen gebouw. De prijs is € 1.450,00 per week (hierbij komen nog wel aanvullende kosten, zoals toeristenbelasting en schoonmaakkosten van maximaal 150 euro). Borg bedraagt € 250,00. Voor het naseizoen gelden andere prijzen (worden nader bekendgemaakt).

Annuleren:

Zorg altijd voor een goede annuleringsverzekering! Tot 4 maanden voor de huurperiode zijn de annuleringskosten 10% van de huurprijs. 4 tot 2 maanden voor de huurperiode zijn de annuleringskosten 40% van de huurprijs, daarna zijn de annuleringskosten 100%. Uiteraard krijgt u de eventueel betaalde borg retour.

 

Last minute of andere aanbiedingen:

Neem contact met ons op voor de laatste aanbiedingen of last minute mogelijkheden! 

 

Algemene voorwaarden:

Klik hier voor het aanvragen van een voorbeeld van de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden. 

 

Boeken:

U heeft interesse in een bepaalde periode en u wilt het 'maison d'amis' boeken? Neem dan contact met ons op via domainelabarbe@gmail.com of bel ons op +31 6 51 18 02 52. Een boeking is pas definitief nadat het verschuldigde bedrag volledig in ons bezit is.

 

Beschikbaarheid:

Hieronder ziet u de beschikbaarheid van het 'maison d'amis' (alleen op de browserversie, niet beschikbaar voor gebruikers van de mobiele versie van de site).

 

bottom of page