Domaine La Barbe, 32140 Lalanne-arqué  Frankrijk - domainelabarbe@gmail.com - +31 651180252 - © 2016 van Domaine La Barbe

Prijzen en beschikbaarheid 

Verhuurperiode:

In principe verhuren wij vanaf juni tot medio september. Buiten deze periode alleen op aanvraag.

Prijzen:

Wij kennen twee perioden met verschillende tarieven voor de huur van het 'maison d'amis'. Het minimaal aantal dagen is 7, een week derhalve. De wisseldag is in het hoogseizoen in principe zondag. Buiten het hoogseizoen is het variabel.

Voor en naseizoen 2020:

Voorseizoen van 19 april tot 23 juni en naseizoen van 1 september tot 25 oktober: €220,00 per nacht en € 1.450,00 per week.

Hoogseizoen 2020:

Het hoogseizoen begint bij ons op 21 juni en loopt tot 1 september. Verhuur is dan uitsluitend per week voor

€ 1.850,00.

Korting:

Bij een verblijf van 2 weken of meer ontvangt u van ons een aantrekkelijke korting, afhankelijk van de totale verblijfsduur. Neem contact met ons op voor voor een voorstel op maat.

Alles inbegrepen ook de schoonmaak:

Bij de bovenstaande prijzen is alles inbegrepen: beddengoed, linnengoed (handdoeken en droogdoeken), energie en gebruik van alle faciliteiten. Ook de schoonmaak. Het huis dient compleet en veegschoon opgeleverd te worden.

Borg:

De borg bedraagt € 500,--. Deze dient voorafgaand aan de huurperiode in ons bezit te zijn. Eventuele schade, vermissing of grove vervuiling wordt verrekend met de borg.

Annuleren:

Zorg altijd voor een goede annuleringsverzekering! Tot 4 maanden voor de huurperiode zijn de annuleringskosten 10% van de huurprijs. 4 tot 2 maanden voor de huurperiode zijn de annuleringskosten 40% van de huurprijs, daarna zijn de annuleringskosten 100%. Uiteraard krijgt u de eventueel betaalde borg retour.

 

Last minute of andere aanbiedingen:

Neem contact met ons op voor de laatste aanbiedingen of last minute mogelijkheden! 

 

Algemene voorwaarden:

Klik hier voor het aanvragen van een voorbeeld van de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden. 

 

Boeken:

U heeft interesse in een bepaalde periode en u wilt het 'maison d'amis' boeken? Neem dan contact met ons op via domainelabarbe@gmail.com of bel ons op +31 6 51 18 02 52. Een boeking is pas definitief nadat het verschuldigde bedrag volledig in ons bezit is.

 

Beschikbaarheid:

Hieronder ziet u de beschikbaarheid van het 'maison d'amis' (alleen op de browserversie, niet beschikbaar voor gebruikers van de mobiele versie van de site).